Reagálás

2022.01.27. 16:58

Fidesz: a baloldal miniszterelnök-jelöltje nem támogatja az élelmiszerárstopot

A párt szerint a baloldal miniszterelnök-jelöltje a gyurcsányi politikát folytatja, nem támogatja sem az élelmiszerárstopot, sem a benzinárstopot, és eltörölné a rezsicsökkentést is.

A Fidesz szerint a baloldal miniszterelnök-jelöltje nem támogatja az élelmiszerárstopot.

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy a DK-s Varga Zoltán csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: a Fidesz látszatintézkedéssel igyekszik eltitkolni, hogy elvesztette az irányítást a gyenge forint és az élelmiszerdrágulás felett.

A Fidesz közleményében azt írta: amíg a kormány az egész Európában elszabaduló energiaárakkal és következményeivel szemben rezsicsökkentéssel és árstopokkal segíti a magyar embereket, a baloldal miniszterelnök-jelöltje a gyurcsányi politikát folytatja, nem támogatja sem az élelmiszerárstopot, sem a benzinárstopot, és eltörölné a rezsicsökkentést is.

Borítókép: Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a Transparency International Magyarország konferenciáján egy VI. kerületi étteremben 2019. december 9-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában