Premier League

2023.12.16. 18:46

Összeesett egy játékos, félbeszakadt Kerkezék meccse

Félbeszakadt a Bournemouth-Luton Town mérkőzés az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, mivel a vendégek csapatkapitánya, Tom Lockyer összeesett a pályán.

MW

Tom Lockyer bő fél éven belül másodszor esett össze a pályán

Forrás: AFP

Fotó: Ustin Tallis

A 29 éves védő úgy csuklott össze a második félidő elején 1-1-es állásnál, hogy nem volt a közelében senki. Az újonc Luton vezetőedzője, Rob Edwards azonnal észlelte a bajt, a pályára rohant, elhúzta onnan a játékosait, hogy a mentők zavartalanul megkezdhessék az elsősegélynyújtást. A két csapat hat perccel az eset után az öltözőbe vonult. A walesi válogatott futballistát hordágyon a közönség vastapsa közepette vitték le a játéktérről. Később arról is döntés született, hogy nem folytatják az összecsapást, amelyen a Bournemouth magyar válogatott légiósa, Kerkez Milos kezdőként lépett pályára.

Lockyer bő fél éven belül másodszor esett össze a pályán, május 27-én a feljutásért vívott rájátszás döntőjében ugyanez történt vele. Akkor öt napot töltött kórházban, ahol szívműtétet hajtottak végre rajta.

A szombat délutáni programban nem várt izgalmakat és óriási meglepetést hozott a címvédő és Bajnokok Ligája-győztes Manchester City Crystal Palace elleni összecsapása, a vendég londoni csapat ugyanis 2-0-s hátrányból visszakapaszkodott és a 95. percben büntetőből egyenlített. A BL-ből kiesett Newcastle United viszont remek második félidei teljesítményének köszönhetően 3-0-ra verte a Fulhamet.

Premier League, 17. forduló: 

Bournemouth-Luton Town - félbeszakadt

Chelsea-Sheffield United 2-0 (0-0)

Manchester City-Crystal Palace 2-2 (1-0)

Newcastle United-Fulham 3-0 (0-0)

pénteken játszották: Nottingham Forest-Tottenham Hotspur 0-2 (0-1)
Később: Burnley-Everton 18.30

vasárnap:

Arsenal-Brighton 15.00

Brentford-Aston Villa 15.00

West Ham United-Wolverhampton Wanderers 15.0

Liverpool-Manchester United 17.30
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában