Bundesliga

2021.01.30. 18:29

Vereséggel tért vissza Dárdai Pál

Pedig a fővárosiak Krzysztof Piatek révén a 66. percben vezetést szereztek.

Vereséggel tért vissza a Hertha BSC kispadjára Dárdai Pál: a 44 éves szakember együttese a német labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapján 3-1-re kapott ki az Eintracht Frankfurt otthonában.

Pedig a fővárosiak Krzysztof Piatek révén a 66. percben vezetést szereztek, de mindössze két percig örülhettek, ugyanis a 11. forduló óta veretlen frankfurtiak André Silva bólintásával egyenlítettek, majd Martin Hinteregger fejesével a 85. percben fordítottak. A végeredményt André Silva állította be büntetőből.

A korábbi magyar szövetségi kapitány, aki játékosként klubcsúcsot jelentő 297 mérkőzésen szerepelt a berlini együttesben, edzőként pedig 172 meccsen ült a kispadon, 623 nap után irányította újra a Herthát a Bundesligában.

A címvédő és listavezető Bayern München könnyedén, 4-1-es győzelmet aratott vendége, a Hoffenheim felett, míg a Borussia Dortmund ugyan korán hátrányba került otthon az Ausgburg ellen, ám végül simán fordított.

A sereghajtó Schalke 04 pontot szerzett Brémában.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában