tottenham hotspur

2021.01.28. 13:00

Mourinho szerint nem igazol el a mellőzött angol válogatott

Jose Mourinho vezetőedző szerint Dele Alli januárban nem hagyja el a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatát, noha hetek óta arról szólnak a hírek, hogy a portugál tréner által többnyire mellőzött középpályást kölcsönveszi a Paris Saint- Germain.

Tottenham Hotspur's Portuguese head coach Jose Mourinho (L) speaks to substitute Tottenham Hotspur's English midfielder Dele Alli during the English Premier League football match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 4, 2020. (Photo by CARL RECINE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Carl Recine

A 24 éves angol válogatott játékos a mostani szezonban mindössze négyszer jutott szerephez a Premier League-ben – ezek közül háromszor csereként -, és a tréner többször is bírálta őt.

A brit médiában már kész tényként kezelték, hogy Alli a francia bajnok PSG-hez távozik, ahol a Spurs korábbi mestere, Mauricio Pochettino vette át az irányítást, de Mourinho úgy véli, az átigazolási időszak végéig nem jön létre az üzlet.

„Arra számítok, hogy itt marad, és ezt mondom már az átigazolási időszak elejétől fogva. Nem számítok sem érkezőre, sem távozóra”

- jelentette ki a portugál szakember, hozzátéve ugyanakkor, hogy néha történnek váratlan dolgok a futball világában.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában