Krimi

2023.06.30. 05:01

Kóbor macska támadott meg egy magyar kisfiút Törökországban, kórházba kellett vinni

Édesanyja mesélte el, mi történt velük.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jaromir Chalabala

Kóbor macska támadott meg egy magyar kisfiút Törökországban, a gyereket kórházba kellett vinni - írja a Bors.

A lapnak a kisfiú édesanyja mesélte el, mi történt velük pontosan.

Mint mondta, családi nyaraláson voltak Alanyában, amikor kisfia, a 7 éves Ármin meg akart simogatni egy kóbor macskát. Az állat azonban megtámadta a kisfiút.

Amint Ármin hozzáért az állathoz az megvadult. Felkapaszkodott a gyermek kezén, rúgta és harapta őt. Nagyon megijedtem, mert a macska miatt elkezdett vérezni a csuklója…

- folytatta.

Vivien azt mondta, nagyon megijedtek, mivel azt hallották, hogy Törökországban sok a veszett állat. Felhívott néhány magyar kórházat, de eltérő információkat kapott. Végül az idegenvezető segítségével másnap jött értük egy betegszállító, és elvitte őket a kórházba, ahol Ármin kapott egy injekciót, és az orvosok azt mondták, néhány nap múlva kell kapnia még egyet. Ármin aznap este nagyon belázasodott, de a család végül hazatért - ám a kálváriájuk még nem ért véget. 

Mikor már itthon kértek segítséget, az orvosok azt mondták, újrakezdik az oltási sorozatot egy magyar vakcinával.

Mondanom sem kell, hogy elfogyott a türelmem. Leadtam a török oltás dobozát és a hozzá tartozó utasítási kis könyvet is. Így végül utána tudtak nézni és megtalálták a magyar megfelelőjét, amit hamarosan meg is kapott a fiam. Összesen majd négyszer kell kapnia, de most már ez is valahogy megoldódik. Ez az egész egy nagy katasztrófa volt, így mi csak azt tudjuk ajánlani mindenkinek, hogy senki se simogasson kóbor állatot! Mi biztos soha többé nem fogunk!

 - tette hozzá az aggódó anyuka.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!