MÁV

2019.05.28. 10:31

Ismét változik a menetrend: Hatvan és Pest között vonatpótló autóbuszok közlekednek

A kéthetes felújítási munkálatok végeztével ismét kinyitott a Keleti pályaudvar. A menetrendváltozás a nógrádi utazókat is érinti.

Nagy Judit Áfonya

A Keleti pályaudvar a felújítás alatt, MTI-fotó: Máthé Zoltán

A vasúttársaság sajtóosztályának tájékoztatása szerint a Rákos és Hatvan között végzett pályafelújítási munkák miatt azonban néhány módosulásra még figyelniük kell az utasoknak.

A Keleti pályaudvar a felújítás alatt, MTI-fotó: Máthé Zoltán

Vonatok helyett Budapest-Keleti–Verseny utca és Hatvan vasútállomás között az intercity vonatok helyett továbbra is pótlóbuszok közlekednek. A budapesti Stadion autóbusz-pályaudvar és Hatvan vasútállomás között a gyors- és sebesvonatok helyett a pótlóbuszok június 2-áig közlekednek. A buszok megállnak Gödöllőn, a Szabadság téren és az autóbusz-állomáson is.

Gödöllő–Aszód–Balassagyarmat között június 2-áig szállítják pótlóbuszok az utasokat, melyekről Gödöllőn, az autóbusz-állomáson biztosított az átszállás a Hatvan és a Budapest között közlekedő, „Gy” jelzésű vonatpótló autóbuszokra.

A Hatvan–Somoskőújfalu vonalon nincs korlátozás, a közlekedés a megszokott rendben zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!