nyertesek

2019.05.25. 08:52

Először győzött nógrádi család az országos rendőrségi vetélkedőn

A házhoz megyünk! című országos rendőrségi vetélkedő fináléjában a sorozat történetében először állhatott a dobogó legfelső fokára egy megyei család.

V. E.

Jelesre vizsgázott a döntőben a Kreicsi família, Beküldött fotó

Kiss Gábor, a megyei rendőrség sajtóreferense elmondta: a vagyonbiztonság növelését célzó versenyekre 2015 óta várják a nevezni vágyó csapatokat az ország minden tájáról.

Jelesre vizsgázott a döntőben a Kreicsi família, Beküldött fotó

– Az országos döntőnek a Rendőrségi Igazgatási Központ Auditóriuma adott otthont. A végső megmérettetést minden megyében helyi vetélkedők előzték meg, ahol a legjobban teljesítő család kapta a lehetőséget arra, hogy képviselje térségét a fináléban. A versenyen összesen tizenkilenc csapat vett részt, akik bűnmegelőzési témájú elméleti és gyakorlati feladatokat oldottak meg. A Nógrád megyei versenyen a Kreicsi család ért el első helyezést, így ők bizonyíthatták rátermettségüket az országos döntőben is, amelyben – a sorozat történetében először – megyénkből érkező csapat kapta az első helyezésért járó elismerést – tudatta Kiss Gábor.

Hozzátette: a versengés mellett a programsorozat céljai közé tartozik az is, hogy az állampolgárok önvédelmi képességét növelje, illetve a lakossággal olyan módszereket és eszközöket ismertessen meg az emberekkel, amelyekkel később az életüket és a környezetüket is biztonságosabbá tudják tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!