Ingatlanbazár

2024.02.18. 06:55

Vegyen házat 7,5 millióért Romhányban!

Nool.hu

A házban a villany-, a víz- és a csatornarendszer teljes felújítása megtörtént

Forrás: ingatlanbazar.hu

Ennyi pénzért nem egy lelakott, rossz, düledező épület lesz az Öné, hanem egy 50 négyzetméteres 2 szobás ház, amelynek teljes felújításon esett át a csatorna, a víz, és a villanyrendszere. 77 kilométerre van Budapesttől, így ha a fővárosban dolgozik, a távolság sem jelenthet akadályt. A faluban minden van, így ha kisgyerekes családként szakadnának ki a zsúfolt agglomerációból, kiváló alternatíva lehet. Életkezdéshez is ajánljuk, mert nem kell elköteleződni évtizedekre a hitelfelvétel miatt. Nézze meg!

Megvételre kínálok Romhányban egy 50 négyzetmétere családi házat. Kialakításra került benne 2 szoba, konyha, folyosó és fürdőszoba WC-vel. A téglafalazatú ingatlan fa nyílászárókkal rendelkezik. A ház egy 311 négyzetméteres telken helyezkedik el, ami két utcára nyílik. Az ingatlanban a villany-, a víz- és a csatornarendszer teljes felújítása megtörtént. A fűtésről egy fatüzelésű kályha gondoskodik. Romhány Rétságtól 10 km-re, Váctól 35 km-re, Budapesttől pedig 77 km-re található. A faluban minden megtalálható, ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja: iskola, óvoda, posta, boltok, orvosi rendelő stb. Az ingatlan adottságait és elhelyezkedését tekintve kiváló lehetőséget nyújt minden korosztály számára.

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!