Ingatlanbazár

2024.01.28. 06:55

Romantikus házacska keresi új tulajdonosát Karancsságon!

Nool.hu

Az ingatlan két generáció részére, összeköltözőknek, vagy vállalkozás céljára is megfelelő választás lehet

Forrás: Ingatlanbazar.hu

Két generáció együttélésére is alkalmas az a karancssági ingatlan, amelybe rengeteg lehetőség rejlik, ráadásul békés környezetben helyezkedik el. Bár fel kell újítani, de koránt sincs arról szó, hogy az alapoknál kell kezdeni. Nemcsak városból kiköltözni vágyóknak ajánljuk, hanem azoknak is, akik esetleg a környéken keresnek a falusi turizmusra megfelelő házat. Nézze meg, megéri!

„Eladásra kínálunk Karancsságon, 90 nm alapterületű, két lakószinttel rendelkező családi házat, a hozzá tartozó 1375 nm telekkel. Az ingatlan pinceszintjén melyet lakhatási célra használtak a tulajdonosok, külön bejárattal rendelkezik, 3 szoba konyha+ étkező, fürdőszoba+WC, közlekedő és kazánház található. Ide a gáz bevezetésre került, így ezen szint fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. Az emeleti részen szintén 3 szoba, fürdőszoba, étkezős konyha, közlekedő és kamra található, itt vegyestüzelésű kazánnal megoldott a fűtés. Az ingatlan felújításra szorul, jellegét tekintve két generáció részére, összeköltözőknek, vagy vállalkozás céljára is megfelelő választás lehet. Telke viszonylag sík, ásott kút, és egy-két gyümölcsfa található rajta. Csendes mellékutcában helyezkedik el, de közel a falu központjához.”

További csodás házakért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!