Ingatlanajánló

2023.06.17. 19:51

Ez a megye egyik legolcsóbb ingatlanja – és a legkisebb is

A helyi ingatlanpiac kínálatában, Balassagyarmaton 7,5 millió forintért szereplő házikó mindössze 31 négyzetméter. A részben felújított ingatlan árában az új konyhabútor is a vételár részét képezi.

Nool

Forrás: Ingatlanbazár.hu

"Nógrád megyében, Balassagyarmat belvárosi részén kínálunk eladásra egy osztatlan közös udvarban elhelyezkedő, bútorozott kis családi házat. Közelében megtalálható helyi járat megálló, posta, élelmiszerbolt, üzletek, hivatalok egyaránt. Az ingatlan a közelmúltban felújításon esett át. Nyílászárói részben cserélve lettek, padlók burkolása mindenhol új, ablakain redőny és szúnyogháló található. Újra lett cserélve a villany, víz és szennyvízvezeték is. A konyhabútor szintén új és a vételár részét képezi. Fűtése vízteres kandallóval megoldott, a hőleadást radiátorok biztosítják, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A házban egy szoba mellett, egy előtér, konyha és fürdőszoba található. Minden közmű egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra. Azonnal költözhető, tehermentes ingatlan, igen kedvező áron. Kitűnő befektetés akár bérbeadásra, akár állandó lakhelynek. Csendes udvarában barátságos, szomszédok laknak.[...]"

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!