Ingatlanbazár

2022.11.19. 11:26

Irány Bér és a hét eladó, szuper ingatlana!

Bér településén bukkantunk egy luxus otthonra. Inspiráló up-cycling és felújítás 47 nm-en, egy igazi, modern, nógrádi ékszerdobozka kapcsán!

Nool

Forrás: ingatlanbazár.hu

“Bér település legmagasabb pontján várja luxus körülmények között új ingatlana. A 2000-ben épített, 2017-től felújított kő épület minden tekintetben szolgálja minőségi pihenését. A teraszon jakuzzi, medence, a fedett terasz és a nappali mészkő burkolattal ellátott. Kényelmét gáz grillező, gáz üzemű fűtő oszlop, beépített elekrtomos főzőlap, hűtő támogatja. Az épületben minőségi burkolatok fogadják, a földszinten nappali-konyha és zuhanyzó helyiség került kialakításra. A tetőtérben találhatók a hálók, 4 személy kényelmét örök panorámás kilátás fokozza. 

ingatlanbazár
Forrás: ingatlanbazár.hu

A ház világítása LED technológiával ellátott, az udvaron mozgásérzékelővel ellátott rendszer üzemel. A fűtés elektromos, wifi rendszeren távolról vezérelhető. Az enyhébb estéken hőérzetét, épített kandalló teszi komfortosabbá. Távollétében a biztonságról szintén wifi rendszerű kamera rendszer gondoskodik. Az ingatlan minden ingóságával együtt várja új tulajdonosát! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!