Ingatlanbazár

2022.08.28. 11:20

A hét ingatlana: egy vidám, napsárga ház Rétságról – jöhet?

Az eladó, Rétságon kínált családi ház ára szerintünk remek. A napsárga és egyéb sárga árnyalatokkal játszó falak pedig kifejezetten hangulatosak. Nézzen szét velünk egy jó kedvre derítő, eladó otthonban!

Nool

Forrás: Ingatlanbazár.hu

„Rétság közkedvelt utcájában, 1257 négyzetméteres sík telken elhelyezkedő, földszintes, modern elrendezésű családi ház eladó. Az ingatlan belső hasznos alapterülete 107 négyzetméter, ami egy étkezővel egybekötött amerikai konyhás nappaliból, 3 darab hálószobából, fürdőszobából, spájzból és előszobából áll. Ezek mellett találunk egy 29.5 négyzetméteres autóbeállót/tárolót, egy nappaliból nyíló tágas teraszt, egy pincét.

Forrás: Ingatlanbazár.hu

A ház tégla építésű, kívülről hőszigetelt, 2 éve korszerűsítették a tetőt (új lécek és 3D-s zsindely tetőfedés) és cserélték az utcafronti kerítést. A ház fűtéséről gázcirkó gondoskodik, de vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Az elektromos hálózat réz kábeleken fut, 12 éve a vízcsövek is korszerűsítésre kerültek. Ideális nagycsaládosok részére, családalapítás előtt állóknak, de földszintes elrendezése miatt akár az idősebb korosztálynak is kiváló választás lehet. A házba 4 darab kamera került beszerelésre. A vételárba rétsági lakást beszámolunk. Az ingatlan per,- és tehermentes. [...]”

Forrás: Ingatlanbazár.hu

Forrás: Ingatlanbazár.hu

Forrás: Ingatlanbazár.hu

Forrás: Ingatlanbazár.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!