Ingatlanbazár

2022.06.04. 11:25

A hét ingatlana: egy csodás luxus okosház Nógrádon!

A 159,9 milliós családi ház értékét számos dolog meghatározza. Az elegáns, mégis barátságos külső, a Börzsöny közelsége és vonzó kert mind-mind hozzáad a most következő szépség értékéhez! Luxus, Nógrád a neved!

Nool

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladó a festői szépségű Nógrádon egy igazi vidéki luxus ingatlan. Nógrád Budapesttől 60km-re található a Börzsöny hegység ölelésében. A ház közelében található a nógrádi vár illetve a Csóványos hegycsúcs, mely közkedvelt kirándulóhelyek. A családi ház 2017-ben épült, egy nagyobb 117 m2-es és egy kisebb 35 m2-es lakóházból áll. 

A kisebb ház egy 5 állásos teremgarázsban folytatódik, mely 72 m2.A kertben kamerarendszer segíti az értékek megőrzésének biztonságát. A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. A nagyobb ház közel 30 m2-es terasza mellett egy 4,5 x 2,5 m-es 120 cm mély medence kapott helyet. A fűtésről cirkó kazán gondoskodik, mely padlófűtéssel adja le a hőt. A nappaliban egy cserépkályha is rendelkezésre áll, amely még sosem volt használatban. 

ingatlanbazar.hu

A ház okos ház, tehát mobiltelefonos összekapcsolódással működtethető. A tervezésben a kényelem, magas minőségi anyagok és a jól átgondolt életterek prioritásként jelennek meg. A két ház lehetőséget ad több generáció összeköltözésére is. [...]”

ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!