Ingatlanbazár

2022.01.16. 15:15

Új élet 100 négyzetméteren, 14,99 millióért, Szécsényfelfalun!

Ha hétvégi házat keres, vagy kivonulna a nagyváros nyüzsgéséből, a Szécsényfelfalun kínált, klasszikus-tornácos házikó pont kapóra jöhet. Tágas telek, izgalmas lehetőségek egy kellemes fészekben!

Nool

Forrás: Ingatlanbazár

“Nógrád megyében, Budapesttől 90 km-re, Balassagyarmattól 25 km-re, Salgótarjántól 20 km-re fekvő Szécsényfelfalu községben eladásra kínálunk akár bútorozottan egy 1924-ben épült 100 m2 alapterületű, duplakomfortos, összközműves, cserkő és tégla szerkezetű, statikailag nagyon jó állapotban lévő családi házat. Az ingatlan különlegessége, hogy a múlt elemeit hordozza magában, telek a ház a nyugalmat sugározza. [...]

A háznak két bejárata van. Gyakorlatilag két család együttélésére is tökéletesen megfelelő egymás életterének csökkentése nélkül. Ezalatt azt értem, hogy a két konyha, két fürdő, különnyíló szobák ezt a komfortot biztosítják. Az ingatlan a falu központi részén helyezkedik el. Közelében iskola, óvoda, mozgópostai szolgáltatatás, buszmegálló 300 m-re helyezkedik el. Egészségügyi ellátás a héten egyszer a hétfői napon. Öntözés ásott kő kútból történik. Gazdálkodásra is alkalmas. A házat jelenleg lakják. Az ingatlan per-, igény- és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően 90 napon belül birtokba vehető. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!