Rali

2024.06.16. 11:10

Második helyen áll a vanyarci pilóta, Tim Gábor

Az első három forduló után Tim Gábor a kategória értékelés második helyén áll, másfél pont lemaradásban.

Nool.hu

A vanyarci Tim Gábor hétszeres bajnok a GFS Racing Team csapatával a Lotus Cup Europe-on induló kupás autóval szerepel az ESET Cup bajnokságban, ahol egyértelműen a mezőny leggyengébb autójával köröznek a GTX kategóriában.

A Lotus Exige V6 Cup-R volánjánál a bajnokság harmadik fordulójában a Slovakringen szerepelt. A Nemzeti Versenysport Szövetség honlapján közzétett beszámoló szerint Tim lemaradásban volt a kategóriabeli ellenfeleivel szemben, igaz, közel sem akkorában, mint amire számítani lehetett. Az első versenyen dobogóra állt, a harmadik lett, a második futamon pedig a negyedik helyen zárt. Három hétvége és hat verseny után így a bajnokság második helyén áll, mindössze másfél pont lemaradásban.

– A rajtjaim jók voltak, mindkét futamon több pozíciót fogtam. Persze ezek csak jó pillanatok voltak, az első hosszabb egyenesben elkaptak, és simán kikerültek, nem tudtam érdemben beleszólni a küzdelembe. Ezúttal nem tették meg nekem azt a szívességet, mint Red Bull Ringen, nem lökték ki egymást. Az autó végig szuper volt, de most ennyit tudunk. Ha erősebb lesz a kocsi, hamar ott leszünk a mezőny elejében – foglalta össze a portálnak Tim.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában