Tájfutás

2024.06.16. 09:00

Mag Viktória a férfiak között is helyt állt

Szokatlan lebonyolítási formában, 220 versenyző részvételével rendezte meg a fővárosi MOM Hegyvidék sportszervezete a hagyományos MOM Kupa regionális versenyét. A salgótarjáni kiválóság, Mag Viktória a férfiak között bizonyított.

Nool.hu

A helyszín ezúttal Pilisszentkereszt Som-hegyi turistaházának környéke volt, ahol a nagy szintkülönbséget jelentő terepen két futam alapján hirdették ki a végeredményt. Néhány versenyszámban a tájfutóversenyeken szokásos eltolt rajtidőben történő első futamot követően a zárófutam már igen érdekes hendikep időkiegyenlítéses rajtolás alapján zajlott le.

A felnőtt férfiak első osztályú versenyszámában a Salgótarjáni Dornyay SE két élversenyzője, Gösswein Csaba mellett ezúttal Mag Viktória is itt mérettette meg magát. A tarjáni tájfutók végül a két futam során egymást keresztbe verve az előkelő 4-5. helyen zártak. A szenior nőknél a balassagyarmati Novotni Tiborné második futambeli elsőségével az idei MOM Kupa kategóriagyőztese lett.

Nógrádi eredmények.
F21A kategória (22 induló): 4. Mag Viktória (I. futam 6., II. futam 3.) 90:29 perc. 5. Gösswein Csaba (9., 2.) 91:34.
Szeniorok. F65B kategória (16): 4. Kovacs József (mindhárman Dornyay, 6., 2.) 64:49. N70B kategória (4): 1. Novotni Tiborné (Balassagyarmati BBKSE, 2., 1.) 56:34.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában