Labdarúgás

2024.06.25. 14:22

Két napos évzárót tartottak a Palóc Farkasok

Nool.hu

A napokban tartotta meg évzáróját a BSE Palóc Farkasok egyesülete Balassagyarmaton, amelyen az U6-os korosztálytól a felnőtt csapatunkig mindenki képviseltette magát, valamint a szülők is szép számmal elkísérték a fiatal labdarúgókat, olvasható az egyesület közösségi oldalán. A vezetők és az edzők értékelései mellett külön díjak átadására is sor került, amit minden korosztály legjobbjai kaptak. Két csapatuk érmet is átvehetett, amit a Nógrád vármegyei MLSZ elnöke, Schuchmann Attila adott át. Az U16-os csapat aranyérmet, míg a felnőtt együttes ezüstérmet szerzett a bajnokságban. A díjátadást követően közös sportolás, beszélgetés és virsli parti következett.
Egy nappal később az U9-es és U13-as korosztályok focitornával és családi nappal folytatták a szezon lezárását, amelyen ismét benépesült a balassagyarmati sporttelep. Mindkét korosztály tornája jól sikerült és a célját elérte. A házigazdák megköszönték a Salgótarján, a Hatvan, a Gyöngyös, a Pásztó, a Talent és a Szécsény csapatainak, hogy a jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát. Délután közös meccsnézéssel folytatódott a program a centerpálya nagy ledes fala előtt, ahol közösen szurkoltak a magyar válogatott sikeréért, aminek igazán megadták a módját zászlókkal, sálakkal, mezekkel és még arcfestéssel is. A jó hangulat mellett az enni és innivaló sem hiányzott, hiszen kétszáz adag babgulyás mellett, sütemények, gyümölcsök és innivalók is megtalálhatóak voltak. A mérkőzés szünetében ügyességi versenyeken mérhették össze tudásukat a megjelentek, amit a gyerekek és a szülők is nagyon élveztek. Egy nagyon hasznos és tartalmas napot sikerült összehoznia a BSE Palóc Farkasok egyesületének, akik köszönetet mondtak mindenkinek, akik valamely formában segítették a rendezvényt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában