Karate

2024.06.23. 11:34

Bronzokat gyűjtöttek és vizsgáztak is a bátonyterenyei karatékák

A fővárosi verseny mellett itthon is bizonyítaniuk kellett a bátonyterenyei fiataloknak.

Nool.hu

Sikeres vizsgát tettek (a képen első sor) a bátonyterenyei fiatalok

Forrás: Beküldött fotó

A napokban Budapesten rendezték meg a 3. Hungarian JKA Karate Opent, a Magyar JKA Karate Szövetség nemzetközi rendezvényét, ahol a hazaiakon kívül cseh, angol, román, szerb és szlovén versenyzők léptek tatamira, 280 karatéka 450 nevezést adott le. A sportági viadalon a Bátonyterenyei Shotokan Karate Sportegyesületet Parádi Kristóf és Ágoston Zsolt Krisztofer képviselte. A megmérettetésen Parádi Kristóf ismételten sikeresen szerepelt. Formagyakorlatban a harmadik helyen végzett, míg Ágoston Zsolt Krisztofer élete első versenyén kötött küzdelemben szerezte meg a bronzérmes helyezést.

A karatékák, Ágoston Zsolt Krisztofer és Parádi Kristóf, Kovács Tibor mesterrel
A karatékák, Ágoston Zsolt Krisztofer és Parádi Kristóf, Kovács Tibor mesterrel
Forrás: Beküldött fotó

Tudásukról is számot adtak a karatékák

Szintén a közelmúltban övvizsgán adhattak számot az egyesület karatékái az eddig megszerzett tudásukról. A hivatalos JKA vizsgára, amelyet Lőrik Csaba mester, a Palóc Karate Szövetség technikai vezetője és Kovács Tibor mester, az egyesület elnöke tartott, hatan jelentkeztek. Az övvizsgán Szőllős Dorián és Benkő Gergő 3. gyerek kyu, Ágoston Zsolt Krisztofer 4. gyerek kyu, Pósfai Brúnó 6. gyerek kyu, Katkó Dávid 6 kyu, míg Parádi Kristóf 6 kyu fokozatot érdemelt ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában