Beruházás

2024.05.27. 09:10

Az SVSE hozzájárult a somoskőújfalui sportélet fejlődéséhez

Meghatározó szerepet tölt be a település sportéletében 2022 augusztusa óta az SVSE – adta hírül a helyi önkormányzat Facebook-oldalán.

Nagy Orsolya

Az önkormányzat kiemelte, hogy a somosi székhelyű egyesület különböző korosztályokat versenyeztet, illetve az öregfiúk csapata és a megye első NBII-es nagypályás női csapata is a somosi futballpályán játssza hazai mérkőzéseit. Hozzátették: tavaly az SVSE megnyerte a megye III. bajnokságot, valamint kelet-nyugat bajnoka is lett.

SVSE, sportélet, kisbusz
Kisbuszt is beszerzett az egyesület a sportélet fellendítése érdekében
Forrás: Facebook/Somoskőújfalu Község hivatalos oldala

A sportélet fejlődik a településen

Az önkormányzat arra is kitért, hogy az SVSE jóvoltából megújult a focipálya és a környéke is, illetve a közelmúltban az egyesület önerőből felújította az önkormányzati tulajdonú öltözőt, amely során korszerűsítették a fűtést, új vizesblokkokat alakítottak ki, de energiatakarékos világítással is gazdagodott az épület. Ezen túlmenően az egyesület sikeresen pályázott a Magyar Falu Program keretében egyesületi kisbuszra is. A megújult öltözőt és a mikrobuszt a napokban át is adták.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában