Labdarúgás

2024.05.23. 16:44

Érsekvadkerten rendezik a forduló rangadóját

Az ötödik fordulót rendezik meg szombaton a vármegyei I. osztály rájátszásában.

Langa Attila

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1-4. helyért, 5. forduló:

Bánk DA (2.) – Silver Tüzép Karancslapujtő (1.)

Érsekvadkert, szombat, 17 óra.

A vendégek listavezetőként kezdték meg a rájátszást és még mindig az első helyen állnak, hat pontos előnnyel. Ennek fényében számukra a pontszerzés is elég lehet a bajnoki címhez, míg a Bánk győzelme esetén is csupán három pontra közelítené meg riválisát.

Tippünk: 2–1

Építők KC (4.) – Érsekvadkerti SE (3.)

Salgótarján, szombat, 17 óra.

Az Érsekvadkert ismét idegenben próbálhat meg három bajnoki pontot szerezni, amely alkalommal az Építők csapata lesz az ellenfelük. A bajnoki címért vivott küzdelemből már korábban kiszálltak, de a harmadik hely reális cél lehet a számukra, amelyért még soros ellenfelük is harcban lehet.

Tippünk: 3–1

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 5-8. helyért, 5. forduló:

Pásztói SK (7.) – Héhalom SE (8.)

Pásztó, szombat, 17 óra.

A Héhalom csapata izzasztó kupacsatát vívott szerdán a Vizslás csapatával, amelyet hosszabbításban buktak el 2-0 arányban., Ez sok energiát vehetett ki a játékosokból, akik vélhetően fáradtak lesznek, amely által a pásztóiak hazai környezetben esélyesebbként lépnek majd pályára.

Tippünk: 4–1

Szendehely FC (5.) – Unicum FC Mohora (6.)

Szendehely, szombat, 17 óra.

Az ötödik helyért három csapat van harcban, amelyből ez a kettő most egymással mérkőzhet meg. A győztes nagy lépést tesz az említett pozíció megszerzése felé, amelyre a jobb formát mutató Mohora lehet az esélyesebb véleményünk szerint.

Tippünk: 1–2

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 9-12. hely, 5. forduló:

Diósjenő SE (9.) – Berkenye SE (10.)

Diósjenő, szombat, 17 óra.

A hazaiak már biztosan megszerezték a kilencedik helyet, így tehermentesen léphetnek pályára a Berkenye ellen, akik még harcolnak a tizedik pozícióért.

Tippünk: 2–2

Szécsény VSE (11.) – Bátonyterenyei TC (12.)

Szécsény, szombat, 17 óra.

A bajnokság utolsó két helyezettjének csatáján az is eldőlhet, hogy ki fejezi be utolsóként az idei bajnokságot. A bátonyiak győzelmük esetén egy pontra zárkózhatnak a Szécsényre, míg a hazaiak pontszerzés esetén már biztosan nem lesznek a bajnokság utolsó helyezettjei és marad esélyük a tizedik helyet megszerezni.

Tippünk: 1–1

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában