Labdarúgás

2024.05.24. 16:13

Elmarad a másodosztály ma esti nyitómérkőzése Karancslapujtőn

A huszonnegyedik játéknap összecsapásaival folytatódik hétvégén a küzdelem a vármegyei másodosztályban, amely kör nyitómérkőzését ma este rendezték volna meg Karancslapujtőn, de a sok csapadék következtében a pálya alkalmatlanná vált a játékra..

Vármegyei II. osztály, 24. forduló:
Karancslapujtő KSE II. (8.) – Mihálygerge SE (7.)
Karancslapujtő, június 7., 19 óra.
A két csapatot egy pont válassza el egymástól a bajnoki tabellán, így igazi rangadóra lehet számítani. A vendégek nagyon megtorpantak az elmúlt fordulóban és sok hiányzójuk van hétről hétre, de egy Karancs-völgyi derbire biztosan felszívják magukat, míg a hazaiak szeretnék kihasználni az otthoni környezet előnyét és megszerezni a három bajnoki pontot. Az összecsapás ma este tizenkilenc órás kezdéssel rendezték volna meg, de a sok csapadék által alkalmatlanná vált a pálya a játékra, így június 7.-én, szintén pénteken este 19 órás kezdéssel pótolják az összecsapást. 
Tippünk: 2–2

Mátraterenyei SE (6.) – Balassagyarmati SC (9.)
Mátraterenye, szombat, 14 óra.
A terenyeiek számítanak egyértelműen a mérkőzés favoritjának, hiszen nem csak a hazai pálya lehet előnyös számukra, hanem az információk szerint a vendégek elég tartalékosan tudnak majd elutazni az összecsapásra. Ennek ellenére minden bizonnyal nem adják majd könnyen a három bajnoki pontot.
Tippünk: 3–1

Mátraverebély-Szentkút SE (11.) – Vizslási SE (1.)
Mátraverebély, szombat, 17 óra.
A tavasszal gyengén szereplő hazaiak a hétköznap megyei kupát nyert listavezetőt fogadják. A vendégekből sokat kivehetett a szerdai hosszabbításban megnyert finálé, de a kötelező győzelmet szeretnék behúzni szombaton.
Tippünk: 1–6

Karancsberény ÚL (5.) – Szügy SE (4.)
Karancsberény, szombat, 17 óra.
Mindkét csapat versenyben van még a dobogó alsó fokáért, így igen kiélezett küzdelemre lehet számítani, amelynek végeredménye háromesélyes. A hazai pálya előny lehet a berényieknek, de a rutin inkább a címvédő mellett szól.
Tippünk: 2–2

Rimóci SE (3.) – Varsány SE (10.)
Rimóc, szombat, 17 óra.
Igazi csemege lehet a közeli települések derbije, amelynek esélyese a hazai együttes lesz, akik szeretnék megőrizni a harmadik helyezésüket. Ehhez elengedhetetlen a hétvégi siker, de az egyre jobb formában játszó Varsány ellen nem lesz könnyű dolguk.
Tippünk: 3–2

Tari SZE (12.) – Karancsalja MSE (13.)
Tar, vasárnap, 17 óra.
A forduló zárómérkőzésén a sereghajtó látogat Tarra, amely alkalmával egy sikerrel meg is előzheti a vendéglátóját. A háromesélyesnek vélt találkozón a napi forma dönthet. 
Tippünk: 2–2

Szabadnapos: Balassagyarmati SE.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában