Labdarúgás

2024.05.23. 18:30

A Vizslás diadalmaskodott a kupadöntőben

Szerdán délután rendezték meg Pásztón a Vármegyei Kupa döntőjét, amelyen a másodosztályú Vizslás csapata hosszabbításban fektette két vállra az első vonalban szereplő Héhalom gárdáját.
Az összecsapás első játékrészében a vizslásiak irányították a mérkőzést, és sorra dolgoztak ki lehetőségeket, de még büntetőt is elhibáztak. A fordulás után az egy osztállyal magasabban jegyzett Héhalom ragadta magához a kezdeményezést, de csupán kapufáig jutottak. A kétszer tizenöt perces hosszabbítás elején betaláltak a másodosztályúak, amely előnyüket hősiesen meg is tartottak, majd a ráadásban Varga révén meg is dupláztak, aki az előre húzódó hálóőrt nélkülöző üres kapura vezette a labdát.
Vármegyei Kupa, döntő:
Héhalom SE–Vizslási SE 0–0 (0–0) 
Hosszabbítás után: 0–2
Pásztó, 260 néző. Vezette: Gecse Z. (Elischer M., Dobsonyi L.)
Héhalom: Szilágyi – Kolarovszki (Varju, 106.), Abért, Nagy (Lakatos, 81.), Tancsik, Matusik (Baranyi G., 101.), Nguyen (Baranyi A., 106.), Vasas (Gyuriska, 83.), Hajdu, Fodor, Balog. Edző: Berkes László.
Vizslás: Kotroczó – Czutor (Babka, 78.), Miklós, Sólyom, Oláh Z. (Bozó, 46.), Pócsa, Stark, Tóth, Novák (Varga, 78.), Oláh F., Bata Gábor. (Bata Gergő, 115.). Edző: Bujtár Tamás.
Gl.: Bata Gábor. (92.), Varga (123.). Sárga lap: Hajdu, Tancsik, Vasas, Szilágyi, Lakatos, ill. Czutor, Bata Gábor., Bozó, Bata Gergő., Varga.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában