Labdarúgás

2024.05.27. 13:55

Tizennyolc gólt rúgott a Vizslás, még a kapus is betalált

Ismét kiütéses vereséget mért ellenfelére a vármegyei másodosztályban bajnoki címet ünneplő Vizslás együttese.

Langa Attila

A vármegyei II. osztály megmérettetése a 24. forduló párosításaival folytatódott a hétvégén. A Vizslási SE együttese újabb magabiztos sikert ért el, hiszen 18–1-es győzelmet aratott a Mátraverebély otthonában. A sikerüknek köszönhetően két körrel a bajnokság vége előtt bebiztosították az aranyérmüket a vizslásiak, akik korábban is értek el nagyarányú győzelmeket a bajnokság során, és eddigi huszonkét bajnoki mérkőzésükön százhetvenkét gólt szereztek.

Vizslás SE, tizennyolc gól
A Vizslási SE csapata múlt szerdán vármegyei kupagyőzelmet ünnepelhetett
Fotó: Beküldött fotó

A másodosztályban kiemelkedő gárda öt első osztályú csapat legyőzését követően nyerte meg ez elmúlt héten a Nógrád Vármegyei Kupát, amely döntőjében egy hosszabbítással zárult mérkőzésen diadalmaskodtak a Héhalom SE csapata ellen 2–0 arányban. A Vizslás már két körrel a döntőt megelőzően sporttörténelmet írt, hiszen az egyesület történelmében először kerültek a Magyar Kupa országos főtáblájára, amelyet a megyei trófea megszerzésével meg is koronáztak.

Bujtár Tamás a csapat vezetőedzője elmondta: – Hatalmas öröm számunkra, hogy sikerült az országos főtáblára kerülnünk, valamint megnyerni a Nógrád Vármegyei Kupát, két vállra fektetve öt, egy osztállyal magasabban jegyzett ellenfelüket.

A csapat trénere a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban azt is kifejtette: – Szerettük volna a kupasiker után bebiztosítani a bajnoki elsőségünket a hétvégi összecsapáson, amely alkalmával próbáltam pihentetni több kulcsjátékosunkat is. A magabiztos győzelem alkalmával előre megbeszéltük, ha büntetőhöz jutunk, akkor jutalomból a kapusunk végezheti majd el, amelyre az első játékrész közepén adódott is lehetőség. A csapatom már nagyon várja az első osztály megmérettetését, amelyet megelőzően a kupasorozatban bizonyítottuk, hogy harcban lehetünk majd a dobogóért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában