Labdarúgás

2024.03.31. 18:33

Magabiztosan tartotta otthon a három bajnoki pontot a Salgótarjáni BTC

A Salgótarjáni BTC együttese vasárnap délután játszotta újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely alkalmával az Eger SE gárdáját fogadta hazai pályán.

Langa Attila

A kezdősípszót követően azonnal magához ragadta a mérkőzés irányítását a hazai együttes, amely az első játékrészben szinte végig a kezükben volt, és Filkor gyönyörűen eltalált bombagóljával vezetést is szereztek szűk fél óra elteltével. Az Eger csapata szinte a félpályát is alig lépte át, de az első játékrész hajrájához közeledve egy bedobást követően sikerült kiegyenlíteniük, hiszen a középre dobott labda egy hazai játékosról a kapuba pattant, így 1–1-es döntetlennel mehettek pihenőre a csapatok.

A szünet után Csuka fejesével ismét előnybe kerültek a salgótarjániak, amelyet fegyelmezett védekezésüknek köszönhetően meg is tartottak, míg a ráadás perceiben Horváth értékesített büntetőjével növelni is tudtak.

A mérkőzés képét tekintve teljesen megérdemelten tartotta otthon az értékes három bajnoki pontot az SBTC, így a lefújást követően joggal zúghatott a lelátón a Szép volt fiúk!a több száz szimpatizáns torkából.

NBIII. osztály, Észek-keleti csoport, 22. forduló:

SBTC – Eger SE 3–1 (1–1)
Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 370 néző. Vezette: Altorjay Á. (Bencze A., Burján I.)

SBTC: Szalay – Molnár, Sulyok (Kálmán, 69.), Csuka, Klajban (Palkovics, 60.) – Tarlósi P. (Jacsó, 69.), Nagy (Petrecsko, 80.), Benkő, Filkor, Boros – Csifó (Horváth, 46.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Eger: Bukrán – Juhász G. (Barta, 88.), Hegedűs, Géringer (Juhász Á., 88.), Nagy – Balázs, Zvara, Sós, Farkas – Koczka (Almomani, 53.), Debreczeni. Vezetőedző: Lázok János.

Gl.: Filkor (30.), Csuka (47.), Horváth (95.), ill. Tarlósi P. (öngól, 36.). Sárga lap: Boros, Sulyok, Tarlósi P., ill. Koczka, Hegedűs.

Sebestyén Szilárd: – Fontos volt számunkra a három bajnoki pont megszerzése, mert a riválisaink jól szerepeltek a fordulóban. Az első játékrészben akár el is dönthettük volna a mérkőzést, de a szünet előtt ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek. Fordulás után ismét előnybe kerültünk, de a győzelmüket bebiztosítani csupán a 95. percben sikerült. A játékosaim mindent megtettek a sikerért, amiért dicséret illető őket, míg az Eger csapatának további sok sikert kívánok!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában