Labdarúgás

2024.03.21. 14:50

Döntetlent játszott idegenben az SBTC U16-os csapata

Harmadik mérkőzését is lejátszotta hétvégén az SBTC U16-os csapata az MLSZ Regionális U-16 Közép-Északi csoportjának, 7-13. helyért a rájátszásban.

Nool.hu

MLSZ Regionális U-16 Közép-Északi Csoport rájátszás 7-13. helyért, 4. forduló:

Bicskei TC – SBTC 3–3
A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el!

Kabács József, az SBTC U16-os csapatának edzője: – Szombaton volt a harmadik mérkőzésünk a rájátszásban, amely alkalmával a Bicske vendégei voltunk. A korábbi két meccsünket megnyertük, igy kellő önbizalommal vártuk a mérkőzést, de a kezdő sípszó után ennek semmi nyoma nem látszott. Görcsösen és kapkodva, rengeteg hibával játszottunk. Egy szép lövés után ugyan megszereztük a vezetést, de játékban nem javultunk fel és a hazai csapat megfordította az állást. A szünetben rendeztük a gondolatainkat, illetve cseréltünk is, amelyet követően ha csak egy hajszállal is, de nagyobb sebességre kapcsoltunk, aminek az lett az eredménye, hogy a vége előtt két perccel már mi vezettünk 3-2-re. Aztán jött egy felesleges szabálytalanság a saját térfelünkön, amiből gólt kaptunk és gyakorlatilag eldobtunk magunktól két pontot. Rettentően csalódott voltam a játékunk miatt, valamint azért, mert többen is a szövegelésre nagyobb hangsúlyt fektettek, mint a játékra. A mérkőzés után viszont olyat láttam, amit még korábban nem tapasztaltam. Minden játékosom kivétel nélkül lehajtott fejjel ült az öltözőben és csóválta a fejét, hogy mi történ itt a kilencven percben. Tisztában volt mindenki azzal, hogy ezt nagyon elrontottuk. Biztos vagyok benne, hogy a következő mérkőzésünkön 110 %-ot fognak mutatnia játékosaim.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában