Túra

2024.02.10. 08:55

Túracipőt húztak a dorogházai diákok, a Morgó-gödörig kirándultak

Bejárták a környék nevezetességeit a dorogházai diákok, a délutáni túra nem csak a tanórák után jelentett mozgalmas kikapcsolódást, hanem jobban össze is kovácsolta az iskola közösségét.

Gulyás Edina

Domboldalon, patakmeder mellett vezetett a kirándulás, amit a napokban a tanórákat követően tettek meg a dorogházai Móra Ferenc Általános Iskola felső tagozatos diákjai és tanárai. Egészen Nemti, a szomszédos település egyik nevezetességéig, a Morgó-gödörig túráztak a program résztvevői – erről az intézmény közösségi oldalán is beszámoltak.

Balázs Beáta, tagintézmény-vezető portálunknak elárulta, hogy a szeptemberi tanévkezdéskor csatlakoztak az Aktív Iskola programhoz, amelynek célja, hogy rendszeresen mozgásra ösztönözzék a gyerekeket. Mivel az iskolában nincs tornaszoba, így minden lehetőséget megragadnak, hogy különböző programokkal támogassák a fenti célkitűzést. Korábban a lányok zumbaórán vettek részt és számháborút is szerveztek. Balázs Beáta arra is kitért továbbá, hogy ezek az alkalmak a pozitív iskolai légkört is támogatják és sokat segítenek abban, hogy összetartó közösséggé kovácsolódjanak a diákok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában