Kosárlabda

2024.02.29. 20:22

Nem vár könnyű túra vasárnap a Salgótarjáni KSE csapatára

A kiváló formában lévő BKG Prima Akadémia vendégei lesznek a salgótarjáni fiúk.

Stefán Antal Krisztián

Az SKSE (piros-feketében) Szigetszentmiklóson vendégszerepel ezen a hétvégén

Forrás: Nool | Archív fotó

Fotó: Szabó Péter

Vasárnap már a huszonkettedik fordulót rendezik meg a kosárlabda NB I/B Piros csoportjában. Vármegyénk legjobb csapata, a Salgótarjáni KSE jelenleg a 12. helyet foglalja el a táblázaton a tizennégy együttest felvonultató mezőnyben. Ennek fényében hatalmas hajrá kellene a nógrádi fiúknak, hogy elérjék a felsőházi rájátszást. Ez azért sem lesz egyszerű feladat, mert a hátralévő öt fordulóban az első négy helyezett közül hárommal játszani fog még a salgótarjáni együttes, így nincs könnyű helyzetben a folytatást illetően.

A komoly játékerőt képviselő riválisok közül az elsővel rögtön a hétvégén szembe kell majd néznie Dániel Péter együttesének. A BKG Prima Akadémia csapata az elmúlt öt fellépésén kivétel nélkül győzni tudott, így jelenleg a legjobb formában lévő gárda az egész bajnokságban. Némileg a mieink esélyeit növeli, hogy a bajnokság egészét nézve idegenben jobban szerepelnek Karanfilovszkiék, mint odahaza, illetve a Szigetszentmiklós is szenvedett már vereségeket otthon, de mindent összegezve nagy meglepetés lenne, ha sikerülne megszorongatnia a Dániel-legénységnek az esélyesebb házigazdákat.

NB I/B, 22. forduló: BKG Prima Akadémia (4.) – Salgótarjáni KSE (12.), vasárnap, 17 óra, Szigetszentmiklós, Városi Sport- és Rendezvénycsarnok, vezeti: Dr. Varga Z., Polonkai B. I., Utasi B.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában