Labdarúgás

2024.02.24. 16:36

Győzelemmel zárta felkészülését a Salgótarjáni BTC csapata

Az utolsó felkészülési mérkőzését már élőfüves pályán játszotta le a Salgótarjáni BTC együttese a Füzesabony csapata ellen a Tóstrandi Sporttelepen.

Nool.hu

Ma délután 14 órás kezdéssel látta vendégül a Salgótarjáni BTC együttese a Heves vármegyei I. osztályban második helyen telelő Füzesabony csapatát, akik egy ponttal vannak csupán lemaradva az éllovas Gyöngyöshalász gárdája mögött a bajnokságban, valamint jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg a Lőrinci együttesét.

Az összecsapás jól szolgálta a felkészülését a csapatoknak, hiszen jó iramú mérkőzést játszottak. A vendégek jól építették fel a támadásaikat, amelyekre a hazaiak gyors ellentámadásokkal reagáltak a labdaszerzéseket követően.
A Füzesabony szabadrúgásból szerzett vezetést, amire Kálmán tudott válaszolni a szünetet megelőzően.
A fordulás után Csifó révén előnybe kerültek a salgótarjániak, de kicsivel később Kaló egyenlített. Az ütközet végéhez közelítve Tarlósi Patrik kapott indítást, amelyet kihasznált, megszerezve a győztes találatot.

Felkészülési mérkőzés:

SBTC – Füzesabony 3–2 (1–1)
Tóstrandi Sporttelep, 50 néző.
Vezette: Gecse Z. (Elischer M., Varga P.)

SBTC: Szalay - Klajban, Csuka, Kálmán, Palkovics - Tarlósi P., Csáki, Horváth, Nagy, Benkő - Tarlósi M. Csereként lépett pályára: Kanyó, Csifó, Jacsó, Boros, Tóth. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Füzesabony: Éles - Bocsi, Tarnóczy, Oláh, Vajda - Szanku, Szabó, Nagy, Berki - Jambrich, Ambrus. Csereként lépett pályára: Kiss, Lovász, Antal, Kaló. Vezetőedző: Bódis Barna.
Gl.: Kálmán, Csifó, Talósi P., ill Nagy, Kaló.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában