Futsal

2024.02.27. 09:00

Felemás eredményekkel zárta a bajnokságot a Szécsény U13-as csapata

A bajnoki küzdelmek jól szolgálták az ifjú sportolók fejlődését.

Nool.hu

Helytálltak a fiatalok a bajnoki küzdelmek során

Forrás: Szécsény VSE | Facebook

Szombaton Dunakeszin zárta az U13-as Pest Vármegyei Futsal Hétvége 2024-es szezonját a Szécsény VSE együttese. Strehó József edző tanítványai az idei szezonban tizenhárom meccset játszottak le, amiből hatszor győzelemmel, kétszer döntetlennel, öt alkalommal pedig vereséggel hagyhatták el a parkettát.

A Szécsény VSE bajnoki eredményei: Szécsény VSE – Dunakanyar Régió UFC 1–4, BSE Palóc Farkasok II. – Szécsény VSE 4–6, Szécsény VSE – BSE Palóc Farkasok I. 6–5, Vác-Deákvár SE – Szécsény VSE 8–4, Galgagyörki SE – Szécsény VSE 4–4, Szécsény VSE – Pomázi Focisuli SE 5–3, Szécsény VSE – Gödi SE II. 2–2, Szécsény VSE – Leányfalui SE 4–1, Veresegyház LUA – Szécsény VSE 3–5, Visegrádi SE – Szécsény VSE 7–1, Szécsény VSE – UTE Leány 2–1, UTE U12 – Szécsény VSE 7–3, UTE II. – Szécsény VSE 11–1.

Strehó József, edző: – Utolsó fordulóhoz érkezett a futsal bajnokság. A záró napon az UTE csapataival találkoztunk három mérkőzésen, amelyből egyik az U13-as lány csapatuk volt. Összességben (egy félidőt kivéve,amely nagyon rosszul sikerült nekünk) jó napot zártunk.Minden találkozón próbáltunk gyorsan és kreatívan focizni, persze ez nem volt egyszerű, hiszen olyan csapatok ellen játszottunk, akik tőlünk előrébb tartanak és magasabb szinten versenyeznek. A srácok sokszor eltüntették ezt a különbséget és megmutatták, hogy ilyen kaliberű csapatok ellen is tudnak minőségi játékot bemutatni. A bajnokság nagyon jól szolgálta a srácok képzését és a fejlődésüket nagyban segítette. A következő kiírásban is részt fogunk venni! Sajnálatos, hogy vármegyénkben az ehhez a bajnoksághoz hasonló kezdményezés süket fülekre talált a csapatoknál. De egyszer hátha... Addig marad nekünk Pest vármegye....

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában