Labdarúgás

2024.02.27. 13:00

Érmekkel a tarsolyukban térhettek haza a Salgótarjáni BTC labdarúgó-palántái

Balassagyarmaton bronz-, Mezőkövesden pedig aranyérmet nyertek a salgótarjáni fiatalok.

Nool.hu

Mezőkövesden mindenkit legyőztek az SBTC fiataljai

Forrás: SBTC | Facebook

Hétvégén két tornán is rúgták a bőrt az SBTC U8-as csapatának játékosai. Miklós Martin együttese szombaton Balassagyarmatra látogatott, ahol a harmadik helyen végzett, míg egy nappal később már Mezőkövesden rúgták a bőrt a fiatalok, ahol a legjobbnak bizonyultak.

Miklós Martin, edző: – Egy mozgalmas hétvégén vagyunk túl. Szombaton Balassagyarmatra látogattunk egy U8-as korosztályos tornára, ahol sikerült a harmadik helyen végeznünk, míg vasárnap Mezőkövesdre utaztunk egy U8-U9-es vegyes csapatos megmérettetésre, amely alkalmával aranyérem került a srácok nyakába. Mindkét tornán résztvevő gyerekek nagyon jó teljesítményt nyújtottak, sok jó megoldást láttam tőlük és, ami a legfontosabb, hogy nagyon élvezték a játékot. Ezt szeretnénk a jövőben továbbvinni, hiszen a gyerekek azt csinálják szívesen, amiben nem csak sikeresek, hanem őszinte örömüket is lelik. Balassagyarmatnak és a Mezőkövesdnek köszönjük a meghívást! Hajrá SBTC!

Balassagyarmatról harmadikként távoztak a gyerekek
Balassagyarmatról harmadikként távoztak a gyerekek
Forrás: SBTC | Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában