Nool.hu podcast

2024.02.16. 13:50

Elismerést vehetett át a salgótarjáni junior világbajnok edzője (podcast)

Nincs annál nagyobb elismerés, ha a mester tanítványai sikereit láthatja, de azért az sem baj, ha néha a mesternek is jut a dicséretből.

Nool.hu

A junior világbajnok tájfutó Mag Viktória és Sramkó Tibor a díj átadásán. Kivételes öröm, ha mester és tanítványa munkáját egyszerre ismerik el

Forrás: Beküldött

Fotó:

Így volt ez nemrégiben a Magyar Tájékozódási Futók Szövetségénél, ahol a legeredményesebb felnőtt női versenyző a junior világbajnok Mag Viktória, a salgótarjáni Dornyay SE tájfutója lett, míg az év utánpótlás szakemberévé edzőjét, az idén negyven esztendeje sikeres futókat nevelő Sramkó Tibor választották. A Beszterce-lakótelepi iskola matematika-testnevelés szakos tanárával a tájfutásról és saját indíttatásáról beszélgetett Andó Ákos a Hír FM salgótarjáni műsorában.

Megszólalt egyik legeredményesebb növendéke Mag Viktória is, aki tavaly beverekedte magát a junior és a felnőtt válogatott keretbe is, az utolsó utánpótláskorú világversenyén pedig csapatban nem találtak legyőzőre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában