Szavazzon!

2024.02.19. 09:57

Döntse el Ön, kik legyenek az Év sportolói!

A nool.hu és a Nógrád Megyei Hírlap keresi a 2023-as év legjobb sportolóit. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjakat.

Nool.hu

Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – keressük a legjobbakat. Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói Nógrádban!

Íme a jelöltek, kategóriánként.

Női egyéni: Bukovszky Anna kézilabdázó, Mag Viktória tájfutó, Takács Csenge karatéka, Jánosi Zsófia cselgáncsozó, Sáfár Alíz atléta.

Férfi egyéni: Vincze Ferenc raliversenyző, Vályi Gergő falmászó, Hajdú Péter kézilabdázó, Kántor-Szabó Levente motokrosszos, Bajnai Máté atléta.

Női csapat: Strandépítők KC - teremkézilabda, Strandépítők KC - strandkézilabda, Salgótarjáni VSE - futsal.

Férficsapat: Strandépítők KC - kézilabda, Salgótarjáni KSE - kosárlabda, Talent SE, Balassagyarmat - futsal.

Az Év sportolója szavazáson kategóriánként az olvasóink által a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a megtisztelő cím. A szavazás március 3-án délelőtt 10 óráig tart.

Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók.

A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a nool.hu oldalon és a Nógrád Megyei Hírlapban is közzétesszük.

Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában