Labdarúgás

2024.02.28. 18:05

A hétvége mindkét napján pályán voltak a Salgótarjáni BTC fiatal labdarúgói

Két tornán is érdekelt volt Bozó Patrik együttese.

Nool.hu

Remekül telt a hétvége a kicsik és edzőjük számára

Forrás: SBTC | Facebook

Szombaton és vasárnap is a focié volt a főszerep az SBTC U7-es labdarúgó csapatánál. Bozó Patrik tanítványai a hétvége első napján a fővárosba utaztak, ahol több nagy múltú helyi együttessel is összemérték erejüket és felkészültségüket. Másnap szintén útra keltek a legények és Mezőkövesden vívtak szoros csörtéket Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves vármegye legjobb együttesei ellen. A srácok remekül helytálltak és felkészült edzőjükkel már nagyon várják a tavaszi folytatást.

Bozó Patrik, edző: – A hétvégén két tornán is szerepelt a csapatunk. Szombaton a Vasasnál szervezett mini tornán volt jelenésünk, ahol játszottunk a Vasas, a Honvéd, a Kölyökfoci és a Kelen csapatai ellen. Vasárnap Mezőkövesden vettünk részt egy tornán, ahol összemérhettük a tudásunkat két hazai gárdával, továbbá játszottunk a Borsod Volán, a Sajóvölgye és az Eger gárdái ellen is. A csapatunkban ugyan akadt néhány beteg, de a kisebbek remekül helyettesítették a hiányzókat és nagyon ügyesek voltak. A jövőben is szeretnénk ehhez hasonló tornákon szerepelni. Március első hétvégéjén Pásztón folytatjuk a tornák sorozatát. A szülőknek köszönjük, hogy elkísérték a csapatot. Hajrá Stécé!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában