Salgótarján

2023.12.05. 17:29

Csokimikulásokkal lepték meg a gyerekeket a Salgótarjáni BTC felnőtt csapatának játékosai

Az SBTC labdarúgócsapata csokimikulásokkal lepte meg a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház gyermekosztályának fiataljait, amelyet a felnőtt gárda játékosai adtak át.

Nool.hu

Mikulás alkalmából ajándékot vittek az SBTC labdarúgó-csapatának felnőtt játékosai a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház gyermekosztályára. A csemeték nagyon örültek a csokimikulásoknak, amelyet Nagy Xavér, Tarlósi Milán, Petrecsko Roman és Csáki Benedek labdarúgók, valamint Langa Attila, az SBTC sajtómunkatársa adtak át. 

A Salgótarján BTC egyesületének képviseletében osztottak csokimikulást a felnőtt csapat játékosai
A Salgótarján BTC egyesületének képviseletében osztottak csokimikulást a felnőtt csapat labdarúgói a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház gyermekosztályán
Fotó: Langa Attila

Langa Attila kollégánk, az SBTC labdarúgócsapatának megbízott sajtómunkatársa elmondta: – A Stécé kezdeményezésére, a DVTK vezetősége az egész éves támogatása mellett, az ajándékozásra is anyagi forrást biztosított, amelynek köszönhetően sok gyermek arcára csalhattunk mosolyt Mikulás alkalmából a gyermekosztályon. Jó érzéssel tölt el a vezetőség hozzáállása az ilyen kezdeményezésekhez, amelyek sorát a terveink szerint gyarapítani is fogjuk.

A közös játék sem maradhatott el
A közös játék sem maradhatott el
Fotó: Langa Attila

Az ajándékok kiosztását követően egy kötetlen beszélgetésre és közös játékra is maradtak a fekete-fehér gárda képviselői.

A betegség általi bús pillanatokat törte meg a sportemberek által arcokra varázsolt mosoly
A betegség általi bús pillanatokat törte meg a sportemberek által gyermekarcokra varázsolt mosoly 
Fotó: Langa Attila

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában