Floorball

2023.12.12. 10:20

A gyarmati Dózsa iskola lánycsapata bejutott a floorball diákolimpia országos döntőjébe

A Balassagyarmati Dózsa György Általános Iskola a közösségi oldalán ismertette, hogy a napokban a második és a harmadik korcsoportos leány csapatuk Komáromban, a floorball diákolimpia országos elődöntőjén vett részt sikeresen.

Lászlók Judit

Eredményesen szerepelt az intézmény lánycsapata a komáromi tornán

Forrás:

Fotó: Facebook

Mint írták, a versenyen 17 oktatási intézmény 48 csapata mérettette meg magát, négy korosztályban. 

„A lányok, mindent beleadva, kihozták magukból a legtöbbet, nagyszerűen szerepeltek. A II. korcsoportos lánycsapatunk veretlenül az 1. helyen végzett, és kivívta a februári országos döntőbe jutás lehetőségét” – olvasható a bejegyzésben, amelyben közzétették, az aranyérmes dózsások névsorát is: Bagoly-Szép Emma, Baranyi Zara, Hustyava Hanna, Zagyi Zoé, valamennyien a 4. c osztályból, valamint Csabai Hanna és Klacso Léna a 4.b osztályból.

A III. korcsoportos lányok pedig a 7. helyezést érték el. Ennek a csapatnak a tagjait Czelleng Lizett, Nyerges Beatrix, Tóth Janka, Kovács Kata 6. a osztályos tanulók alkották. Az intézmény a bejegyzés végén gratulált a lányok teljesítményéhez, valamint köszönetet mondott Csábi Szilárd edző felkészítő munkájáért, Körmendy Nikolett testnevelőnek, valamint a szülők segítségéért. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában