Lovassport

2023.08.21. 19:26

Eredményesen szerepeltek hazai pályán a bárnai lovasok

A közelmúltban első alkalommal rendezett szabadidős lovasversenyt a bárnai Malom-hídnál a Szerencsepatkó Lovas Egyesület. A nagyszámú közönség több mint száz startot láthatott, amelyek által a lovasok ügyességi és díjugrató versenyszámokban álltak rajthoz és a támogatók jóvoltából a kupák és díjszalagok mellett nagyon sok ajándéktárgyat is hazavihettek.

Nool.hu

A Szerencsepatkó Lovas Egyesület tagjai közül négy bárnai lovas is pályára lépett, Gyuriska Gabriella Éva, Magyar Alexa, Oravecz Noémi és Rozgonyi Violetta. Gabriella aranyérmet, Alexa pedig egy második, egy negyedik és egy hatodik helyet szerzett. Noémi egy győzelem mellett egy második, egy negyedik és egy ötödik helyet gyűjtött, míg Violetta ezüst érmet szerzett.

A versenyen részt vett továbbá Fülöp Veronika csapata a Fülöp LSE, Végh Tímea lovasai a Kóvári Lovardából, ott volt Szabó István vezetésével a váci Szabó Lovasudvar csapata, Urbányi Zoltán elhozta a Rózsaszín Párduc TE lovasait és az ózdi Chili Horse SE lovasai is pályára léptek.

A megmérettetés egyben a Nógrád Vármegyei Szabadidőlovas Bajnokság 4. fordulója is volt, az idei év utolsó bajnoki fordulója szeptember 2-án, szombaton lesz a Szabó Lovasudvar szervezésében.

Sikeresen szerepeltek a bárnai lovasok a megmérettetésen
Sikeresen szerepeltek a bárnai lovasok a megmérettetésen
Fotó: Beküldött

Az eredmények. Díjugratás X ugrásokon: 1. Tóth Maja és Vilma Szerencsepatkó LSE. Díjugratás 50-60 cm: 1. Gyuriska Gabriella Éva és Óda Szerencsepatkó LSE, 2. Bárczi Panna Kinga és Merész Kóvári Lovarda LSE, 3. Torják Léna és Polly Kóvári Lovarda LSE, 6. Verebélyi Rebeka és Vilma Szerencsepatkó LSE. Díjugratás 60-70 cm REV: 1. Tunkel Mikolt és Fruska SR Szabó Lovasudvar SE, 2. Magyar Alexa és Vilma Szerencsepatkó LSE. Díjugratás 60-70 cm REV nélküli kategória: 1. Szlovák Zsófia és Crazy Girl Szabó Lovasudvar SE, 2. Rozgonyi Violetta és Gavallér Szerencsepatkó LSE, 3. Verebélyi Anna Zsófia és Balzsam Szabó Lovasudvar SE, 4. Oravecz Noémi és Saci Szerencsepatkó LSE, 6. Verebélyi Rebeka és Óda Szerencsepatkó LSE. Díjugratás 70-80 cm REV: 1. Pálfalvai Tímea és Lyon Szerencsepatkó LSE, 2. Kovács Rebeka Zsófia és Gavallér Szerencsepatkó LSE. Díjugratás 70-80 cm REV nélküli kategória: 1. Oláh Eszter és White Szabó Lovasudvar SE, 2. Szlovák Zsófia és Crazy Girl Szabó Lovasudvar SE, 3. Augusztin Anna és Óda Szerencsepatkó LSE. Díjugratás 80-90 cm REV: 1. Kovács Rebeka Zsófia és Gavallér Szerencsepatkó LSE, 2. Tunkel Mikolt és Fruska SR Szabó Lovasudvar SE. Díjugratás 80-90 cm REV nélküli kategória: 1. Oláh Eszter és White Szabó Lovasudvar SE, 2. Szlovák Zsófia és Crazy Girl Szabó Lovasudvar SE. Ügyességi előkezdő: 1. Trubiánszky Réka Bagdad Rózsaszín Párduc TE és Gyányi Luca Dorottya Hősnő Fülöp LSE. Ügyességi kezdő 10 év alatti: 1. Bárczi Csenge Sára és Bibi Kóvári Lovarda LSE. Ügyességi kezdő 10 év feletti: 1. Funtek Fabióla és Amálka Szabó Lovasudvar SE. 2. Viszlai Zóra és Amálka Szabó Lovasudvar SE, 3. Tóber Zoé és Merész Kóvári Lovarda LSE. Ügyességi haladó: 1. Béres Zoé és FV Shining Fairy Fülöp LSE, 2. Szabados Dorottya és Amálka Szabó Lovasudvar SE, 3. Bárczi Csenge Sára és Merész Kóvári Lovarda LSE, 4. Kovács Veronika és Saci Szerencsepatkó LSE. Ügyességi nehéz REV: 1. Kovács Rebeka Zsófia és Saci Szerencsepatkó LSE, 2-3. Pálfalvai Tímea Gavallér és Lyon Szerencsepatkó LSE. Ügyességi nehéz REV nélküli kategória: 1-2. Oravecz Noémi Saci és Óda Szerencsepatkó LSE, 3. Augusztin Anna és Éjfél Szerencsepatkó LSE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában