Labdarúgás

2021.01.17. 11:14

Gőzerővel, edzőmérkőzésekkel készülnek a rajtra a gyarmatiak

Feszített program vár a február végi bajnoki rajtig a Balassagyarmati VSE NB III.-as labdarúgó-legénységére. Az edzések mellett sok felkészülési mérkőzést is beiktatott Nagy Tibor vezetőedző.

H. H.

Forrás: NMH

Fotó: L.B.

A Keleti csoport tabelláján jelenleg hatodik helyen tanyázó Ipoly-parti csapat január 11-én kezdte meg a közös munkát. A szakvezetés az első héten még csak három foglalkozást vezényelt a társaságnak, ám utána már minden nap találkoznak a fiúk.

Nagy Tibor az őszi összegzőjében is hangsúlyozta, olyan ütemű felkészülést szeretne végeztetni a fiúkkal, amely kellő alapot nyújt arra, hogy a gárda felkapaszkodhasson a csoport dobogójára, erre az ellenfelek ismeretében, és a saját állományt tekintve mindenképpen esélyt lát a szakember.

A BSE a tervek szerint már elég korán elkezdi az edzőmérkőzések sorozatát. Január 23-án a közvetlen vetélytárs Eger ellen nyitnak a hevesi megyeszékhelyen, majd 27-én hazai pályán fogadják a Nógrád megyei első osztályban szereplő Nőtincs alakulatát. Január 30-án hasonlóképpen Balassagyarmatra érkezik az Újpest FC második csapata, amely a harmadosztály Közép-csoportjában játszik, míg február 6-án ugyancsak a Kövi Pál Sportközpontban mérik össze erejüket a szintén NB III.-as körösladányiakkal. Február 17-én viszonozzák az újpestiek látogatását, majd 20-án ismét otthoni környezetben a Monor ellen zárják a sorozatot.

A labdarúgó harmadik vonal éles küzdelmei február 28-án kezdődnek, ekkor Hatvanba utazik a balassagyarmati társaság, amelynek játékoskeretében az őszi idényhez képest nem várható érdemi változás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában