sakk

2020.09.24. 14:22

Mede István remek játékkal szerezte meg a győzelmet

Címkék#sakk

Mivel a koronavírus-járvány nem enyhült és a salgótarjáni sakkozóknak a bázishelyet adó Gagarin iskolában külső személy nem tarthat foglalkozást, így a Salgótarjáni TSE továbbra is online formában bonyolítja le a Tarján Kupa további versenysorozatát.

A napokban immáron tizenharmadik alkalommal rendezték meg a zárt körű online versenyt, ahol a résztvevők a hét forduló során mérkőzésenként öt-öt perces játékidővel + 5 másodperces bónuszidővel rendelkeztek.

A tucatnyi induló közül ezúttal Mede István FIDE-mester nagyszerű játékkal, minden játszmáját megnyerve végzett az élen.

A 13. Tarján Kupa végeredménye: 1. FM Mede István 7 pont, 2. Murányi Péter 5,5, 3. Kovács Dániel 5, 4. FM Görcsi Gábor 4, 5. Patai Péter 4, 6.Patai József 3, 7. Kovács Veronika 3, 8. Molnár Dániel Zsolt 3, 9. Patai Tamás 2,5, 10. Bognár Barna 2,5, 11. Dr. Oláh Zsigmond 12. Fenyő Blanka 0,5.

Az ifjúságiak között: Murányi Péter, Kovács Veronika és Molnár Dániel Zsolt volt a sorrend.

A következő fordulót október 3-án, szombaton rendezik meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában