Múzeum az iskolában

2024.04.01. 07:07

Különleges kulturális programokat szervezett a tarjáni múzeum az ecsegi és a héhalmi iskolásoknak

A Dornyay Béla Múzeum szervezésében fantasztikus kulturális programokon vehettek részt a napokban a héhalmi és az ecsegi általános iskolás gyerekek.

Sipos Nina Vivien

A Dornyay Béla Múzeum a közösségi oldalán tette közzé, hogy a napokban Héhalom és Ecseg általános iskoláiban jártak, hogy bemutassák a fiataloknak a Múzeum az iskolában című kulturális projektet. A gyerekek a foglalkozás során megtekinthették a Balázs János, roma származású festő és költő életét bemutató filmet, amelyet követően játékos feladatok, egy mini kiállítás, szabad formaalkotás és képvers írás várt rájuk.

„A Magyar Nemzeti Múzeum, mint kultúrstratégiai intézmény a Petőfi Kulturális Program égisze alatt, a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Dornyay Béla Múzeum és a Nemzeti Művelődési Intézet együttműködésében színvonalas kulturális programokat valósít meg" – olvasható a salgótarjáni intézmény bejegyzésében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában