Jótékonysági bál

2023.12.10. 16:11

Harry Potter-bálról küldtek levelet J.K. Rowlingnak a nézsai diákok

A Nézsai Mikszáth Kálmán Szlovák Nemzetiségi Általános Iskola dolgozói és szülői közössége egy varázslatos jótékonysági bált rendezett a közelmúltban a a művelődési házban, amelyen Harry Potter világa varázsolta el a vendégeket.

Lászlók Judit

Sztankóné Steflik Éva, az intézmény igazgatója portálunknak elmondta, az est célja az iskola udvari játszóterének bővítése volt. A díszítés a Rózsaszirom Rendezvényműhely jóvoltából a pedagógusok közreműködésével valósult meg. Hangsúlyozta továbbá, a vendégek jelentős része pedig jelmezével emelte a rendezvény színvonalát. 

– Az est egy vacsorával kezdődött, majd a nyolcadikosok táncprodukciója következett. Ezután Jack Spenót műsora gondoskodott a jelenlévő gyermekek jó hangulatáról. Az esemény fénypontja pedig a hagyományos tanári meglepetéstánc volt, amely szintén a Harry Potter világából merített. A támogatók jóvoltából egy nagyszabású tombolasorsolás előzte meg a hajnalig tartó Mikszáth-bált – mondta az intézményvezető. Hozzátette: – A rendezvényhez kapcsolódóan rajzversenyt hirdettünk és a kiválasztott rajzokkal, képekkel, valamint a bemutatkozó levelünkkel elküldtük beszámolónkat az írónőnek, J.K. Rowlingnak, Edinghburgba.

Sok alkotás érkezett.
Forrás: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában