Bugyi nélkül

2023.11.29. 19:28

Hatalmas sikert aratott a salgótarjáni színház bűnügyi krimije, A bolond lány

A bolond lány címmel a napokban tűzte műsorára a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház az évad legújabb darabját. A premier hatalmas sikert aratott.

Angyal Eszter

Premierelőadást láthatott a salgótarjáni teátrum közönsége a napokban, a Zenthe Ferenc Színház művészei ugyanis az évad második bemutatójával kápráztatták el közönségüket. A bolond lány című darab valójában egy bűnügyi vígjáték, amit a múlt pénteki premier és az azt követő vasárnapi előadás alkalmával is kitörő lelkesedéssel fogadtak a nézők. 

A krimi egyik érdekessége, hogy a címszereplő bolond lány bugyi nélkül, féktelen jókedvvel, zavarbaejtő szókimondással jelenik meg az őt kihallgató, tapasztalatlan vizsgálóbíró előtt, ezzel koránt sem könnyíti meg annak dolgát. A darab, amelyet Szabó P. Szilveszter rendezett, már bejárta a világ különböző országainak színpadjait, mindenhol nagy sikert aratva – derült ki a teátrum weboldalán közzétett információkból

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában