GasztroArcok

2023.05.11. 13:04

Gasztronómiai kavalkáddal várják a gyarmati fesztiválra ékezőket

Hétvégén rendezik meg Balassagyarmat szívében a Nógrádi GasztroArcok Fesztivált a Közösségek Hete országos rendezvénysorozathoz csatlakozva.

E-L. Zs.

 Az esemény egy különleges gasztronómiai kavalkád, ahol a megye kimagasló éttermei, vendéglátó egységei gyűlnek össze és készülnek a látogatók számára finomabbnál finomabb falatokkal.

Május 13-án, szombaton 14 órától a Civitas Fortissima téren és a Jánossy Képtár parkjában nógrádi éttermek, vendéglátók, termelők mutatkoznak be, állítanak ki. Többek között a Malom Udvar, a Castellum Hotel Hollókő, a Food Maffia, a Prónay-kastély, a Lehoczki Méhészet, a Palóc Sör, az AztaPasta, Gazduram Sajtboltja, vagy a The Pretty Box is.

A zenei színpadon kiváló helyi zenészek lépnek majd fel. 14 órától GasztroTalk, majd Kósa Bernadett és Kósa József, Kecskeméthy Lilla, Majoros Tamás és a Pizza Amore látható.

A fesztivál már május 12-én, pénteken kezdetét veszi egy borkóstolóval a Jánossy Képtárban. Szombaton a rendezvény látogatása díjtalan.

Rossz idő esetén a szombati rendezvényt a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban tartják majd meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában