Meztelen igazság

2023.04.02. 20:38

Közösen lép színpadra Varga Viktor és Gregor Bernadett Salgótarjánban

Április 13-án a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház színpadján lesz látható a két híresség.

Nool

Mint a borsonline.hu írta: április 13-án Gregor Bernadett és Varga Viktor közösen lép színpadra Salgótarjánban. Bár látszólag nagyon különböznek egymástól, a Zenthe Ferenc Színház úgy gondolta, érdemes volna őket egy közös produkcióban látni. Éppen ezért mindkettejüket meghívták, és most egy közös estre készülnek Meztelen igazság címmel.

Varga Viktor az RTL-nek tett nyilatkozatában elmondta, hogy elmondhatatlanul izgatott, hogy egy ilyen vonzó nővel szerepel majd együtt. Mint mondta, már meztelenül is látta már a színésznőt még a playboyos időszakából. Az apja szekrényének tetején találta az újságot, és azonnal kikerekedett a szeme a színésznő teste láttán:

Ő egy legendás nő! Tehetséges, a nevére felkapják az emberek a fejüket. Emellett világ életében vonzó volt.  Vannak is „élményeim” vele. Az elsőre tisztán emlékszem. Tini voltam, és apukám szekrényének titkos felső polcán leltem rá arra a címlapra, amin ő szerepelt... Ezt neki is elmondtam az első találkozásunkkor, és noha erősen fogalmaztam, láthatóan nem vette rossz néven 

– fogalmazott az énekes.

Gregor Bernadett úgy gondolja Varga Viktor és ő két különböző világ de abszolút a jó értelemben. 

Viktor egy extrém figura, egy polihisztor, aki számára nem léteznek tabuk, a zenélésben sem. Soha eszembe nem jutott volna, hogy jó párost alkothatnánk a színpadon

– vélekedett a közös munkáról a gyönyörű színésznő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában