Darazsik Feszt

2022.07.16. 18:06

Mátraterenyén forrósítja a nyáresti hangulatot a Kowalsky meg a Vega

Az idén első alkalommal megrendezett Darazsik Feszt már 14 órától javában dübörög Mátraterenyén, néhány órája pedig a Kowalsky meg a Vega is átlépte a település határát, hogy este tovább fokozza a bulizók hangulatát.

Nool

Forrás: Facebook/Kowalsky meg a Vega

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szombaton első alkalommal indítottak útnak a szervezők egy nagyszabású fesztivált Mátraterenyén. A Darazsik Feszt-en számos ismert és közkedvelt előadó szórakoztatja ma a közönséget: Alee, Opitz Barbi, Nemazalány&Sofi és Heatlie délután megalapozták a jó hangulatot, 19:15-től pedig a Zorall, majd 21:15-től a Kowalsky Meg a Vega lép színpadra. A bulizni vágyók este DR BRS és After Dj zenéire is mulathatnak. 

A Darazsik Pihenőpark – horgásztó, rendezvényterem, panzió – nyitását ünneplő gasztro- és zenei fesztiválon a nívós zenei programok mellett a gasztronómia szerelmeseit is várják a szervezők. 

Az este egyik legnagyobb durranása kétséget kizáróan a Kowalsky Meg a Vega zenekar nagyszabású élő koncertje lesz, s annyit a csapat délutáni Facebook-bejegyzése alapján most már biztosan tudni lehet, hogy megérkeztek a helyszínre:

A környezet valami csodaszép, az biztos… Itt, a hegyek között kezdünk 21:15 kor! Hacsak nem megyünk inkább éjszakai hegyi túrára...

– írták bejegyzésükben. A rajongóknak tehát remélhetőleg már nem kell sokat várni, hogy Kowáék felforrósítsák ezt a nyári estét...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában