Salgótarján

2019.04.30. 08:56

Poénok, viccek a mikrofon előtt

Nem gyakori eset, hogy a Rádiókabaré nyilvános felvételére a nógrádi megyeszékhelyen kerüljön sor. Most a Tarjáni Tavasz keretében ez is megtörtént.

Cs. B.

A műsor szóvivője Dombóvári István volt, aki gyakran megfordult már itt. A fellépők közül különösen sok tapsot kapott a manapság igen népszerű Aradi Tibor-Varga Ferenc kettős, Bach Szilvia és Vida Péter, s sokakat megnevettetett Maksa Zoltán, Csuja Imre vagy éppen Reviczky Gábor is. Az összeállítás nógrádi vonatkozásai közé sorolható, hogy a komótos stílusú Hajdú Balázs Salgótarjánban járt főiskolára, Bozó Andrea pedig rendszeres főszereplője a Zenthe színház előadásainak. Tartalmilag is sokszor utaltak a helyszínre. Több, máshol is előforduló sztorit is igyekeztek különböző nógrádi falvakhoz kötni, konkrétak voltak viszont a 21-es út építésével kapcsolatos viszontagságok és sajnos aktuálisnak tetszettek az SBTC labdarúgócsapatának mostanság nem éppen szárnyaló szereplését csipkedő megjegyzések is. A poénok között voltak szellemesek, csattanósak, de akadtak úgymond földközeliek is. Erről ki-ki meggyőződhet majd a rádióadás során.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában