Helyi közélet

2017.01.21. 09:51

Ünnepi délután a könyvtárban

fenyvesi

A Tari Kodály Zoltán Általános Iskola és a helyi könyvtár a napokban ünnepelte a magyar kultúra napját.

Tar. Az oktatási intézmény énekkarának vidám előadása után, a már hagyománnyá vált Himnusz- és Szózat-versmondó verseny következett a hatodik, a hetedik és a nyolcadik osztályos tanulók részéről. A gyerekek kicsit izgulva, de örömmel adták elő Kölcsey Ferenc és Vörösmarty Mihály versét. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, a sok jó versmondó közül nehéz volt kiválasztani a legjobbakat.

[caption id="" align="aligncenter" width="1193"] Versmondó versennyel ünnepelték a magyar kultúra napját Taron[/caption]

Az első helyezett a hetedikes Baranyi Bence, a második a hatodikos Kovács Viktória, a harmadik pedig a nyolcadikos Danyi Melánia lett. Különdíjban részesült Kis Attila hetedik osztályos tanuló. A szavalók emléklapokat és ajándékokat kaptak.

A rendezvényt Turopoli Zsolt polgármester, valamint az Egy a Célunk, Tarért Egyesület néhány tagja is megtisztelte jelenlétével. A Tari Nyugdíjas Egyesület tagjai a programot versekkel színesítették. Az ünnepi délutánt Tar Község Önkormányzata támogatta.

Címkék#Megye#Tar

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában