Közlekedés

2024.07.10. 07:03

Útinform: erre számíthatsz ma megyénk közútjain – július 10.

Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Nool.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint közműmeghibásodás miatt félpályás korlátozásra kell számítani a 21-es számú főúton, Salgótarján belterületén, az 57-es kilométernél. A javítási munkálatok előreláthatólag a jövő hétig is eltarthatnak.

Útinform Nógrád vármegye
Az Útinform tájékoztatása szerint karbantartási munkálatok miatt a megye több pontján számíthatunk a forgalom lassulására
Forrás: Shutterstock

Karbantartási munkálatok folynak a Salgótarján-Kazár összekötő úton, útszűkületre, illetve lámpás forgalomirányításra számíthatunk.

A 2304-es Salgótarján-Zabar összekötő úton, valamint a Rétság-Salgótarján másodrendű 22-es számú főúton környezeti probléma miatt félpályás útlezárás van érvényben.

A 22-es számú főúton, Ságújfalu belterületén közműépítés miatt útszűkület lassítja a forgalmat. A 2206-os összekötő úton, Mihálygerge és Litke között híd- és áteresz javítás van folyamatban. A 2309-es összekötő úton, Bátonyterenye belterületén hídépítési munkálatok miatt teljes útlezárás van érvényben.

További részletek az Útinform térképén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában