Közösségi program

2024.07.11. 11:11

Naplemente színesíti a mátranováki programot

Folytatva a tavaly elkezdett hagyományt, idén is megszervezik a naplementével fűszerezett programot Mátranovákon.

Gulyás Edina

Tavaly többször is különleges programra várták a mátranováki lakókat: rövid sétát követően a település közelében lévő kirándulóhelyen töltötték együtt a délutánt. A közösséget összekovácsoló rendezvényt a naplemente látványa tette felejthetetlenné. Folytatva a hagyományt idén is megszervezik az estet július 13-án, szombaton.

– Az érdeklődők 17 órakor a művelődési ház udvarán gyülekeznek, innen indulunk a Láznak nevezett helyre, ami a falu közelében található – tájékoztatta portálunkat Maruzsné Répás Lilla, főszervező. – Tavaly is sokan részt vettek a programon, és ezúttal is többen érdeklődnek. Mivel a művelődési ház felújítás miatt zárva tart, így nyáron az összes rendezvényünket szabadtéren tartjuk majd meg.

Hozzátette: a naplementével színesített közösségi program ingyenes, a szervezők hidegtállal, illetve frissítővel készülnek. A résztvevőknek csak plédet, esetleg némi nassolnivalót kell magukkal vinni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában