Nool.hu videó

2024.06.10. 14:32

Tolnai harmadszor, Turcsány negyedszer győzött a salgótarjáni választókerületben (videók)

Tolnai Sándor harmadszor, míg Turcsány László immár negyedszer nyerte el a salgótarjániak bizalmát. A Fidesz-KDNP és a Hajrá, Salgótarján! Egyesület színeiben induló képviselők ezúttal is jelentős fölénnyel nyerték meg saját választókerületüket.

Palchuber Kinga

Turcsány László, a 03. számú egyéni választókerületet nyerte meg 51, 71 százalékkal (621 szavazattal). Stér György baloldali jelölt csupán a szavazatok 28,56 százalékát (343 szavazatot) gyűjtötte be.  Tolnai Sándor, a 10. számú egyéni választókerületben folytathatja munkáját. A szavazatok 45,47 százalékával (597 vokssal) aratott győzelmet, Kiss Brigitta ellenzéki jelöltet 33,13 százalékkal (435 szavazat) utasította maga mögé.

A győztes képviselők portálunk érdeklődésére a vasárnapi eredményvárón elmondták, hogy rendkívül hálásak a támogatóiknak, hiszen már nem először szavaznak bizalmat számukra a helyiek: Tolnai Sándor háromszor, Turcsány László pedig már negyedszer dolgozhat választókerülete fejlődéséért. Hozzátették, hogy igen dolgos kampányidőszak áll mögöttük, melyben többek között felmérték a városlakók igényeit, azt, hogy mivel tehetik még élhetőbbé, szebbé és komfortosabbá a salgóarjániak mindennapjait. 

Mint mondták, óriási lendülettel folytatják a munkát és mindent megtesznek azért, hogy a választópolgárok azt kapják a jövőben is, amit elvárnak tőlük: a lakóhelyük és környékük fejlődését, élhetőbbé tételét. Azt is mindketten hangsúlyozták, hogy Kreicsi Bálint győzelmével a munka még hatékonyabbá és gördülékenyebbé válhat a jövőben.

Turcsány László véleménye az eredményről:

Tolnai Sándor véleménye a sikerről:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában