Szolgáltatás

2024.06.12. 19:38

Szünetel a gázszolgáltatás Balassagyarmaton

Lászlók Judit

A Földgázszállító Zrt., a távvezetéket és a gázátadó állomást érintő karbantartási munkákat végez Balassagyarmaton, ezért június 25-én 8 órától 16 óráig, a földgázszolgáltatás szünetel – adta hírül Facebook oldalán a város önkormányzata. 

„A fenti időtartam alatt a gázvételezés szüneteltetésének biztosítása érdekében kérjük, hogy a gázmérő előtti főelzárót szíveskedjenek zárt állapotban tartani.” – közölték a bejegyzésben. Hozzátették:”A gázszünet ideje alatt kérjük a fogyasztók a földgáz használatával, ne kísérletezzenek, a főelzárót tartsák zárt állapotban a vezetékben lévő minimális nyomás megtartása érdekében! A karbantartási munkák miatt elrendelt gázszünetért szíves megértésüket kérjük, a szolgáltatás zökkenőmentes újra indításához nyújtott segítségüket megköszönjük.”

Emellett a bejegyzésben felhívták a figyelmet arra is, amennyiben az érintettek a gáz visszaadása után gázszivárgást, gázszagot észlelnek a lakásban, haladéktalanul jelezzék azt a 06 (80) 300-300 ingyenesen hívható telefonszámon. A társaság a gázszünetet követően a műszakilag lehetséges legrövidebb időn belül a gázszolgáltatást beindítja.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában